Telefonärenden

Jag gillar inte att prata i telefonen. Inte ens med människor jag känner. Därför tycker jag att det är ytterst besvärligt att ringa myndighetssamtal och övriga opersonliga samtal. Det värsta är när jag har samlat nog med mod och positiv energi för att ringa, sen får jag inget svar. Då ska jag behöva gå igenom proceduren en gång till.
Blä!

Kommentarer
Postat av: Helena

Hej tjejen :-). Nu var det ett tag sen jag kikade in hos dig... tyvärr har det varit ganska upp & ner här den senaste tiden, så jag har inte haft tid att hälsa på hos mina bloggvänner. Hoppas du vill fortsätta vara min bloggvän trots att jag har en paus just nu... jag har ju fortfarande smyckesbloggen där man kan kika in & lämna en hälsning :-)



Allt bra med er? Här är det rätt så okej nu, Sofia har sommarlov & regnet bara öser ner hela dagarna. Hoppas att vädret blir bättre tills nästa vecka så att man får börja njutaa av solen & värmen :-).



Kram kram

2009-06-17 @ 00:57:52
URL: http://smyckesblogg.blogspot.com
Postat av: Lotta

Hehe, jag e exakt likadan. Tycker inte alls om att prata i telefon. Tar t.o.m mod till mig att ringa familj och vänner. Så bra e jag på att prata i telefon. Ändå jobbar jag med att ringa =) Men då har vi ett papper som hjälp, man vet vad man ska säga. Så det är inte samma sak.

2009-06-27 @ 11:30:23
Postat av: Kicki

Man kanske skulle ha ett sånt papper hemma också. En "lathund för telefonsamtal" som kan ligga vid telefonen.

2009-06-28 @ 13:22:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0