It's gonna bite you in the ass!

Läste Expressen i lördags om bartender-killar på Rhodos som ligger runt med ibland upp till 5-6 tjejer på en kväll. Givetvis är det oftast oskyddat sex det handlar om, och för att bli kvitt könssjukdomar finns en antibiotika som heter Zithromax du kan köpa receptfritt på apoteken på Rhodos. Skitfiffigt!
 
 
Sen läser jag en artikel på P4:as sida om en gonorré som härjar i Norrbotten som är svår att behandla med antibiotika eftersom nästan inget biter på den. Jag kan inte låta bli att undra om det finns ett samband.
Den lilla artikeln finns att läsa här: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=98&artikel=5585323&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Livet med Svante

Lördagen den 1:a juni var det dags att lämna tillbaka Maddis till sin ägare. Men inte nog med det, för det var även dags att åka och hämta Svante och flytta honom till Gnarp!
Svante är en så kallad olycka, som inte var planerad, men som kom ändå. Därför vet jag varken vem hans mamma eller pappa är. Han kom till "släkten" för ungefär sex år sedan som praktiskt taget vildhäst, då han inte var mycket hanterad alls. Under åren har han fått lära sig bli hanterad och riden på. Men då tiden inte räckte till där han bodde fick jag chansen att ta hand om honom. Det känns både som en utmaning och en möjlighet. Det är ju inte bara att sitta upp och rida iväg, inte. Men han är en fin häst som lär sig fort och som nog kommer bli en riktig toppenkille!
 
 
 

RSS 2.0