Fredag, fredag

Sista arbetsdagen den här veckan och jag tycker tiden går sååååå sakta. Bara för att jag vill iväg och börja bygga uteboxar till hästarna. Det kliar i mina byggarhänder!
Det retliga är ju även att det inte händer så där jättemycket på jobbet heller, så jag undrar lite vad jag gör för nytta här just nu. Kaffet är uppdrucket, liksom.

Nu kan vintern komma

Eller kanske hösten ska komma först. Men jag har iallafall köpt ett vintertäcke åt Wille idag, så jag är redo för minusgrader.


Nedräkning

Plötsligt insåg jag hur nära det är till min skolstart. Den 4:e september ska jag på första informationsmötet på Mittuniversitetet i Sundsvall. Det är så spännande att jag nästan kissar på mig. Det känns väldigt befriande att veta vad jag ska pyssla med i tre år framöver. Det känns väldigt befriande att slippa arbetsförmedlingen, försäkringskassan och a-kassan. Puh!
Nu sitter jag på mitt jobb, som jag har åtta dagar kvar på. Det har varit en massa barn från Gnarp här och badat och spelat brännboll, men nu åker de. Jag misstänker att det blir ganska lugnt nu. Det är inte så fint väder alls. Det bjuder inte direkt in till bad, om man säger så.

RSS 2.0