Jävla ungdomar!

Jag har gnällt på dem förut och nu gör jag det igen. Igår stod en utav dem och pissade på grannbarnets leksaker som låg utanför deras port. Pissade!
Jag får allvarliga funderingar på att ladda ett hagelgevär med grovsalt... tyvärr är det olagligt och jag har inte tid med några påföljder av den sorten just nu.
Men å andra sidan måste det ju vara olagligt att pissa på någons saker också!

Kommentarer
Postat av: Nina

Men vilka JÄ**A idioter! Jag hoppas verkligen att talesättet "vissa straffar gud genast" ska infrias... Varför, liksom? Grannbarnet lär ju knappast ha gjort de osnutna skitungarna (ungdomar känns för snällt sagt) något...

2009-08-14 @ 17:23:43
Postat av: Kicki

Nä, grannbarnen är ju små, som Matilda. Jag blir så förbannad! Av någon anledning har de börjat hänga på vår gård, jag fattar inte varför. Och de gör mig bara mer och mer irriterad... jag håller på att explodera så fort jag hör en moppe efter åtta på kvällen.



2009-08-14 @ 17:51:50
Postat av: Sofi

Bjud in dem på nybakade bullar som innehåller en liten dos råttgift så kanske de håller sig borta ;)Eller så är det lika bra att ta fram luftgeväret och öva prickskytte.

2009-08-17 @ 17:04:29
Postat av: Kicki

Jag är sugen att göra nåt iaf... utan att vara alldeles för olaglig. Men skrämmas måste man väl få? Inte hota, bara skrämma...

2009-08-18 @ 15:55:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0