Stand-by-vecka igen

Imorse for Micke iväg och jobbade igen. Om en vecka kommer han hem. En vecka som vi hoppas går fort. Förra gången han var borta lärde sig Matilda att vissla och Viktoria började potträningen på allvar. Nu har Viktoria ingen blöja alls, inte ens på natten! Hon bara slutade, tvärt.
Veckan som gått, nu när Micke har varit hemma, har vi fått massor gjort här hemma. Vi fick bort altantaket, oljade in altangolvet, skaffade Gnarps största parasoll, Micke byggde en rutschkana som vi målade, vi fick installerat en luftvärmepump och så hann vi dessutom med att umgås också. Vi hyrde tillochmed film! Så nu har vi sett både Tin Tin och True Grit.

Viktoria är fortfarande sjuk och hostar. Febern har gått över, men inte hostan, och hon är fortfarande lite hängig. Jag får vara hemma med henne imorgon också. Matilda är däremot frisk och har varit i skolan idag.

Nästa vecka kommer mamma, pappa och syster hit, så jag har lite jag ska försöka hinna med. Idag har jag möblerat om i köket och klippt av mig ännu mera hår. Tänk, för ett år sen gick mitt hår nästan ner till rumpan. Nu når det inte ens axlarna. Det är eksemets fel. Men det känns faktiskt ganska skönt att ha kortare hår. Jag hade det nästan jämt uppsatt och så störde jag mig så på alla långa hårstrån som låg överallt. Nu får jag börja om att spara igen. Vi får väl se hur det går. Bara jag blir av med mitt eksem så.

Typiskt att sommarvädret kom tillbaka när Micke åkte och jobbade. Nu är det strålande solsken och klarblå himmel ute. Men det kanske håller i sig nu. Hoppas det. Jag vill ju ha anledning att fälla upp Gnarps största parasoll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0