Göra en låt

Jag måste göra en låt. Om jag gör en kommer jag igång och då kommer jag att göra fler låtar. Nu är det lite mer än två år sedan jag gjorde en låt. Det är på tok för länge. Sen vi började spela i början av sommaren har jag lärt mig covers, det är iochförsig bra för själva spelandet och inspirationen. Men det absolut bästa är egna låtar.

Förra veckan nötte jag ett gitarriff som Slash gjort. Jag trodde det var omöjligt att lära sig. Det var det inte. Sen sjöng jag till det också. Spelade och sjöng samtidigt. Då blev jag lite imponerad av mig själv. Jag har aldrig trott att jag kan spela gitarr. Jag har bara spelat lite och hoppats på det bästa. För första gången i mitt liv tycker jag att jag börjar kunna.

Därför är det nu hög tid att göra en låt. Jag har gamla på lager, som vi spelade med gamla bandet. Jag har inte tänkt slänga dem i soporna, vi återanvänder tre stycken redan. Har piffat till dem lite och spelar inte nedstämt som jag gjorde när jag gjorde dem. Det blev en utmaning sångmässigt men det funkar!

Jepp, det är bara att sätta igång. Vad ska den handla om tro?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0